Social Icons

6 Ekim 2013 Pazar

Ekinoks Yaza Veda Partisi



Uzun zamandır sosyalleşmek adına yaptığımız tek hareket, whats up‘da organize olup, Caddebostan sahilinde oturup çekirdek çitlemek  ve bira içmekti. Balkanlardan gelen soğuk hava etkisinin farkına varınca; kış gelmeden üstümüze çöken rehaveti savuşturalım dedik ve daha önce hiç deneyimlemediğimiz bir işe kalkıştık: boğazda tekne partisi yaptık.
Yaptığımız en geniş kitleli organizasyonun geçen yaz gittiğimiz piknik olduğunu düşünürsek; bence hiç de fena iş çıkartmadık.
75 kişilik katılımın olduğu partimize, gece-gündüz eşitliği anlamına gelen coğrafi terimin adını verdik. Ancak ekinoksun 21 değil 23 Eylül’de olduğu yüzüme vurulduğunda; partinin adını ‘’nerdeyse Ekinoks’’ olarak değiştirdik.
Partinin en çok taktir toplayan ismi DJ’miz ve yakın arkadaşım İbo oldu (kına geceleri ve düğünler hariç tüm organizasyonlar için İbo’yla çalışmak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz. Her iş için bana ocak başında yemek ısmarlıyacağına söz verdiJ)




Partimizin afişini başka bir yakın arkadaşımız Burkay tasarladı. Arka fonda Titanik’in kullanılmasında mizahi bir amaç yok; tamamen yanlış anlaşılma üzerine Burkay kiraladığımız teknenin ismini Titanik zannederek bu tasarımı yaptı.
Napalım, amatör ruhla yapılan bir organizasyona böyle ufak aksaklıklar yakışırJ Üstelik, gecenin başında tüm konuklara dağıttığımız alca seltzer ve çikolatadan oluşan parti kitinin; affettirici etkisi olduğuna inanmak istiyorum. Organizasyona kadın eli deyince, misafirlerin ertesi günkü mide ağrıları da hesaba katılıyor tabi. Dans ederken terleyenlerin sırtına havlu koymayı düşünmedik değilJ

21 Eylül ekinoks olmasa da yeterince önemli bir gün çünkü Ayça’nın doğum günü. Ayça’yla beraber Eylül’de doğan herkesin doğum gününü kutladık. Eylül ayında doğanlar, gecenin VIP’leri oldular.





Boğazın serin havasına rağmen, umuyorum herkes ‘’Nerdeyse Ekinoks Partisi’’ ile yaza veda etmekten memnun kalmıştır.


Ve işte Erdal Yirmibeşler’in objektifinden kareler.. 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder